Annorlunda sommar i Sverige p.g.a. en tandpetare!

 
 
 
 
 
 
                                                                 
 
Detta hjärta får bli en symbol för att Lennarts hjärta klappar på samt för den saknad och tomrum som Mary lämnar efter sig ...
 
I mitten av mars reste Lennart hem till Sverige och på planet trampade han på en tandpetare som låg i gången!
Detta ledde till blodförgiftning, benröta samt hjärtsvikt så det blev tre veckors vistelse på hjärtavdelning. Men mycket tack vare sin goda grundfysik, optimistiska livssyn och förbön från många så har allt gått över förväntan bra och för drygt en vecka sedan ställde vi kosan mot Kenya igen!
 
Strax innan vi åkte tillbaka till Kenya fick vi besked om att Divinas och Davids dotter avlidit. David (son till Sirira) var tidigare chaufför hos oss och avled 2001. Divina och hennes 9 barn får hjälp via oss och "Barnbarnshemmet" sedan flera år. Den yngste sonen låg i Divinas mage när David avled och hela familjen var otroligt fattiga. Mary var endast 28 år och lämnade efter sig två söner som är i mormor Divinas vård.
 
Så andra dagen i Kitale var vi på Marys begravning, vilket kändes tungt och svårt. Enligt sed så kom MÅNGA till begravningen släkt, vänner och grannar. Totalt kom det säkert ca 600 personer.
 
 
 
    
  
 
   
 
Mitt i majsåkern med kossor och får som gick omkring hölls begravningscermonin för Mary som fick
lämna detta liv alldeles för tidigt. Hennes söner är endast 6 och 9 år!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0