Rektor Kenneth för Hillschool.

Den person som bäst känner Sirira och alla barnen är utan tvekan rektorn för Hillschool som ligger ca 1 km från Siriras hem.
Han har varit ett otroligt stöd för Sirira under de 5 år som i princip alla hennes 36 barnbarn gått i hans skola ..kanske med undantag av några av de äldsta. Men han berättade att när Sirira och alla barnen kom till Meru farm så var det 25 st som startade i hans skola direkt!!
.
Sirira har kunnat gå med sina bekymmer till honom och med tanke på hans stora arbetsbörda är det helt fantastiskt att han kunnat engagerat sig så otroligt i alla hennes bekymmer, barnbarn och praktiska problem som naturligtvis finns när det är så många barn och ungdomar i ett enda hem.
Han är en kär gäst i vårt hem här och vi har många ggr kunnat delat våra tankar tillsammans för att på bästa sätt kunnat hjälpa Sirira o barnen.
Hillschool har ca 650 elever och naturligtvis ligger utbildning honom varmt om hjärtat - han är även ett otroligt stöd för oss för trots allt är vi utlänningar här och det är så mycket av sedar och bruk som vi ej förstår. Han är dessutom alltid så ,positiv och inget är omöjligt för honom......förstår ej hur hans tid räcker till !!

Kenneth längst till vänster och fotbolls laget i sina fina kläder från Åland under matchen som Siv,Leif och jag titta


Här är Siv omringad av barnen - väl att hon arbetet som skolsköterska hela livet och bara hade roligt och njöt av alla barnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0