St Theresas sec. school elever !


Född - 96 . Går nu andra året på St Theresas sec.school

Oscar är en mycket rar , något tustlåten kille...gillar verkligen att gå i skolan. Han har ju en bästa kompis Ambrose som han tidigare haft sällskap med till och från skolan. Ambrose är son till Cementina som ju hjälper Sirira att få iordning lunchen till ca 20-22 barn varje dag.
Men from förra veckan så startade även Meshak i samma skola så nu är dom tre som har sällskap till skolan morgon och kväll ! Så roligt att se hur dessa killar verkar att trivas tillsammans !!!
född -96

Meshak har tidigare bott hos en familj som ej är känd av oss. Han startade jan 2011 gymnasiet och de lovade att hjälpa honom med mat, husrum samt skolavgifter under de fyra år långa gymnasie utbildningen men.....denna kenyanska familj hade ej ekonomisk möjlighet till att fortsätta ta hand om Meshak så efter bara en termin fick han sluta skolan och han återvände då hem till Sirira där han ju är uppvuxen sedan föräldrarnas död.

Har sedan dess gått och väntat på att få börja om termin 1 på gymnasiet. Då Meshak har ovanligt höga betyg så är det ju fantastiskt att få vara med när han nu börjar gymnasiet igen !!
Jag kan inte beskriva hur glad och tacksam han var när vi tillsammans var och betalade skolavgifter, köpte böcker,skoluniform osv
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0