Mercy!


Mercy född -92.
Mercy är en mycket rar, mjuk och behaglig tjej som dessutom är mycket aktiv i sin kyrka med framförallt sång och musik !! Hon älskar att sjunga och spela keyboard och är en stor tillgång i den försammling hon tillhör !
Hon är äldst av av 8 systrar och de har själva valt att sova tillsammans i ett av sovrummen hos mormor Sirira. Hon är en underbart rar,ansvarsfull och fin storasyster !!

Hon arbetar i ett projekt på en bank där hon är anställd med i regel 3 månaders kontrakt - hennes kontrakt gick ut i maj förra året och flera andra som var "anställda" på samma sätt fick sluta MEN Mercy är fortfarande kvar !!!
Lönen är inte stor ca 300 kr i månaden men hon trivs bra med de arbetsupgifter hon har : göra små ärenden som att hämta lunch, koka te och hålla snyggt till den övriga bank personalen.
Att hon har fått stanna då alla andra fick sluta tolkar vi som att hon både är duktig, ärlig och omtyckt !! Hon har även fått gå en del interna kurser på banken och vi hoppas att hon ska få möjlighet att arbeta sig upp till ett ännu bättre arbete på banken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0