Inköp av skoluniformer

Just nu är det skollov men tiden går fort och snart är det d. 4/1-12 och då startar undervisningen på Hill School igen. Ju närmare man kommer skolstarten desto jobbigare blir det med inköpen och det kan även vara så att uniformerna har sålts slut.

Därför fick Emily, missionens socialarbetare, som har god kontakt med Sirira, i uppdrag att tillsammans med två av de äldre barnen göra dessa inköp i onsdags, 30/11-11. Jag har gått igenom alla skoluniformer och kollat upp vad som absolut måste förnyas. Alla eleverna i Hill School kommer att få nya skjortor samt strumpor. Pojkarna sliter hårt på sina uniformer och de behövde alla även nya shorts och pullovrar.

Skorna slits hårt och många har mycket dåliga skor. Vi kommer att be Mark, det barnbarn som säljer skor på Marknaden, om hjälp med att se till att alla har skor när skolan börjar.

Felix, som går på boardingschool har blivit bestulen på en del av sin skoluniform och måste få det ersatt. Damaris och Dorkas kommer ju att börja i secondary school i januari/februari och då ska även deras nya skoluniformer köpas in./Margareta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0