Nytt golv hos Divina.

 
 
Jag har tidigare skrivit på bloggen om Siriras son, David som avled 2001. Han efterlämnade hustrun Divina samt barnen Geoffrey, Mary, Eunice, Wicliff, Kevin, Timona, Lennart, Samson och Wilson samt barnbarnsbarnen Peter o Susie!
 
Divina har ofta varit mycket sjuk. Därför bodde alla barnen, förutom de tre äldsta, hos farmor Sirira när vi besökte henne för tre år sedan. De hade gjort så under flera år. Det är ca 25 km mellan dessa bostäder. Barnen gick i Hillschool och besökte sin mamma under loven. Det var ett val som de hade gjort själva och alla verkade nöjda med denna situation. Men för drygt 1,5 år sedan ville mamma Divina att hennes barn skulle bo hos henne och   gå i den skola som ligger närmast hennes bostad. De skulle också besöka och bo hos Sirira på loven.
 
Sirira var kanske inte helt glad över denna förändring. Men då Divinas hälsa förbättras rejält under de senaste åren och barnen själva ville bo hos sin mamma så är det nu på detta sätt. Barnen är ju fortfarande Siriras barnbarn och de får därför ett visst ekonomiskt stöd via barnbarnshemmet.
 
.
 
 
       
 Lossning av sand.

 Skottkärran fylls!
 
 
 Många hjälps åt med arbetet!
 
 
 
 
Nya fönster och ny dörr är installerade. Divina tillsammans
med några av sina barn.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0