Lunchdags 24 mars 2011

Har idag träffat Mercy och vi har ätit lunch tillsammans. Hon berättade att hon väntar på besked om hon kommit in på en tvåårig skola där hon får lära sig media communication. Hennes önskan är att få jobba med television.Det arbete som hon har tar slut i och med denna månad. Hon vet inte om det finns någon möjlighet för henne att få förlängt arbetet på banken där hon praktiserar. Helst av allt vill hon fortsätta att studera. Mercy är inte stor i maten, hon åt upp halva sin portion och bad att få resten i en påse. (Det är inte ovanligt att man tar med sig det man inte ätit upp). Hon skulle ge maten till sin jobbarkompis som också heter Mercy. "Våran" Mercy gjorde likadant förra gången som vi åt lunch tillsammans. Delad glädje är dubbel glädje!!!! Mercy berättade att Sirira besökt Felix i lördags då det var besöksdag på St Josephs boardingschool.Felix har det bra i skolan och är nummer två i sin klass vad det gäller resultaten. Bra jobbat av honom!

Träffade Mark utanför Kitale museum. Han väntade på att få skjuts då han var på väg till en begravning. Det var hans kompanjons mamma som dött. Bonface är den som idag står för skoförsäljningen!

Alla på Barnbarnshemmet mår bra och de väntar på besök av oss. Vägen är fortfarande dålig men jag hoppas att det kommer att vara uppehåll några dagar så att vägen torkar upp och blir farbar även för mig! /Margareta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0