Avskedsvisit 10/12 2011

Lördagen d. 10/12 gjorde Lillemor och jag en snabbvisit till Merufarm. Som vanligt möttes vi av glada ansikten och ett varmt mottagande när de såg att vi kom.


Det var full kommers ute på gatan när vi kom. Det var en man som bl. a. sålde almanackor som fångade mångas intresse. Det visade sig att han även gjorde hål i öronen. Det var fyra tjejer som ville ta hål i sina öron. En stol togs fram och en av tvillingarna var först ut på plan.


Men hon tyckte att det var jobbigt så hon lämnade sin plats till Rispa som frimodigt lät mannen göra hål. Två till av tjejerna fick sina hål innan det åter var dax för den ena av tvillingarna att få sina hål gjorda.


Rispa får sina hål gjorda.


Full aktivitet rådde på gårdsplanen. Här visar Farmar-Kennedy hur
man torkar bönorna.



Lunchen intogs både inom- och utomhus som här.



Christine visade oss hur långt arbetet kommit på ascarihuset som
beräknas vara inflyttningsklart till julen i år.


Ute på gatan gjorde Alexander sina försök att gå. Det dröjer nog inte
länge innan han kan gå själv.


Några kvinnor passerade, de bar ved på sina huvuden.


Siria var inte hemma när vi kom men efter ett tag kom hon farandes på en motorcykeltaxi. Hon var en aning medtagen då hon varit på begravning. Det var en församlingsmedlem som dött i samband med en förlossning, även barnet dog.

Jag har under denna vistelse åter fått uppleva den kärlek som finns mellan Sirira och hennes barnbarn. De delar med sig av den till alla som kommer på besök. Gång på gång talar de om vikten av att vi ber för varandra. Så låt oss komma ihåg varandra i förbön, förbönen har stor betydelse och binder oss samman. TACK till er alla som på olika sätt bidrar till att Sirira och hennes barnbarn har det så bra som de har det idag. /Margareta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0