Vatten över och under jord!

När jag besökte Barnbarnshemmet i torsdags så hade de åter vatten i brunnen. Tack och lov för det! Men det är allt svårt för vissa av dem att bara ta dricksvattnet ur tanken, det kommunala vattnet. Det är mycket lättare att ta där än ur brunnen när de t. ex ska bara vatten för att ta sig en dusch. Sirira blev mycket upprörd när hon såg att de ej satt på låset till vatentanken så hon sa till på skarpen.


Rezina och Phylis bär vatten till duschrummet.

Jag hade med mig gardiner och förhängen till Siriras hus och till Tjejernas hus. Det blev mycket bra när de satt upp det och glädjen var stor. En av killarna som sover i huset där rummet inte har något fönster undrade:"VAD ska vi få för någonting????" Vi hade köpt några fotbollsplanscher som de fick för att sätta upp på väggarna. Vi har ju inte kunnat göra något för att förbättra Pojkarnas och Toms hus ännu. Det får anstå tills vi har pengar för det.


I går, fredag var det många mörka moln på himlen. Regnet ville inte komma MEN när vi lagt oss så öste regnet ner. Tack och lov även för det! Idag på morgonen är det åter solsken. /Margareta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0